PERSBERICHT5 maart 2012Fly Fishing Academy

Dé Nederlandse vliegvisschool


Bodegraven - Reeuwijk  - Dé vliegvisschool in het Groene Hart

Aldert Zoetelief uit Bodegraven-Reeuwijk  en Edward van der Heul uit Rotterdam-Nesselande en zijn gestart met een vliegvisschool in de Oukoopse polder bij Gouda.


Edward: “Vliegvissen neemt snel toe in populariteit, maar in de Randstad is er geen structureel aanbod voor het leren vliegvissen. Dit onderdeel van de hengelsport is de meest dynamische vorm van vissen, waarvoor goede instructie & begeleiding de sleutel naar succes is. Fly Fishing Academy gaat verder dan leren werpen: cursisten leren er ook vissen!”.


Wat maakt Fly Fishing Academy uniek?

Fly Fishing Academy beschikt over een eigen, vaste locatie in de Oukoopsepolder, met een grote vijver en de ‘Fly Fisher Lodge’.

De locatie is voor exclusief gebruik door de cursisten, waarmee het praktisch gedeelte van de cursus maximale aandacht krijgt. De locatie ligt midden in het poldergebied, waardoor er direct toegang is tot poldersloten en poldervaart De Enkele Wiericke. Het praktisch gedeelte van de instructie vindt mede daar plaats.


Inschrijven voor een cursus kan rechtstreeks via de website

Voor meer informatie kunt u terecht bij Aldert Zoetelief (oprichter/vennoot van Fly Fishing Academy): 063 8888 000 of info@flyfishingacademy.nl